Behöver du anlita en jurist? Ring till oss på 08-525 180 60.

Granskning av fullmakt

595 kr

Sitter du med en fullmakt och är osäker på om det är giltigt kan en av våra familjerättsjurister bistå dig och granska fullmakten för ett fast pris om 595 kr och du har resultatet av vår granskning senast inom 24 timmar. Det är dessutom hur enkelt som helst och sker i följande tre steg:

Granskning av fullmakt

1.
Du laddar upp en kopia av fullmakten här nedanför i samband med din beställning. Du kan även skicka kopian till oss via e-post eller via vår chatt. Om du så önskar kan du stryka över alla personuppgifter i fullmakten, det är inte något som vi behöver för att kunna granska fullmakten.
2.
När vi har erhållit en kopia av fullmakten och din beställning påbörjar vi omgående vårt arbete. En av våra familjerättsjurister granskar fullmakten punkt-för-punkt för att kunna bedöma om fullmakten är ogiltig i något avseende.
3.
Senast inom 24 timmar får du en skriftlig redogörelse av vår granskning. Redogörelsen innehåller en utförlig genomgång av fullmakten följt av vår bedömning om det finns något i fullmakten som innebär att den är ogiltig i något avseende. När du har tagit del av vår redogörelse kan du, per e-post eller via vår chatt, fritt ställa hur många frågor som du vill med anledning av vår granskning. Vi ser till så att du verkligen förstår resultatet av vår granskning och vilka möjligheter som det finns att angripa fullmakten.
Vill du att vi ska granska fullmakten svarar du på frågorna här nedanför och gör din beställning. Har du några frågor är du välkommen att konktakta oss via vår kundtjänst som du enklast når via vår chatt.
Dra filer hit eller
Godkända filtyper: jpg, gif, png, pdf, jpeg, doc, docx, webp, , Max filstorlek: 400 MB.
  Här kan du ladda en kopia av fullmakten. Du kan även skicka kopian till oss per e-post. Laddar du inte upp kopian här får du ett e-postmeddelande från oss med instruktioner om hur du skickar kopian till oss.

  Vad några av våra kunder säger om våra jurister

  Ett stort tack för er hjälp med att skriva vårt äktenskapsförord. Supertrevlig personal, vi fick snabbt svar på alla våra frågor och funderingar. Vi fick dessutom vårt äktenskapsförord på e-post redan samma dag. Vi är supernöjda! 

  /Emma och Nathan

  Jag är mycket nöjd med den hjälp som jag fick med att skriva en framtidsfullmakt. Jag visste inte alls vilka möjligheter jag hade men med hjälp av er fick jag en framtidsfullmakt som innehöll allt som jag önskade och lite till. 🙂 Mycket stort tack för er hjälp.  

  /Birgitta

  Vi kan varmt rekommendera era tjänster. Vi skulle skriva ett testamente men blev osäkra på hur vi skulle skriva avseende ett särkullbarn. Med hjälp av en av era jurister fick vi en lösning support som gjorde att vi kunde behandla alla barnen rättvist. Vi kan verkligen rekommendera er för alla som ska skriva ett testamente. 

  /Monica & Bengt