695 kr

En av våra jurister upprättar ert samboavtal

När vi skriver ert samboavtal kan ni vara säkra på att ni får ett professionellt upprättat samboavtal, detta dessutom till ett fast pris om endast 695 kr.

Det är hur enkelt som helst och sker i följande tre steg:

1.

Tillsammans med juristen går ni igenom er personliga situation och vad ni vill uppnå med ert samboavtal.

2.

När ni gjort er beställning upprättar er jurist ett utkast till samboavtal som skickas till er per e-post senast inom 24 timmar.

3.

När ni granskat utkastet går ni igenom utkastet tillsammans med er jurist. Juristen gör de justeringar som ni önskar och upprättar därefter en slutlig version av ert samboavtal och skickar det till er per e-post.

Mycket enklare än så kan det inte vara att skriva ett samboavtal.

Upprätta ert samboavtal redan idag

Vill ni att en av våra jurister ska skriva ert samboavtal kan ni kontakta oss via vår chatt-funktion här nedanför. Ni kommer att bli kopplade direkt till en jurist som ni kan diskutera ert samboavtal med. Ni kan även kontakta oss via e-post på info@juridex.se om ni föredrar att kommunicera via e-post. Gör inte beställningen innan ni varit i kontakt med oss.

Är inte chatt-funktionen är aktiv, kan du göra din beställning här nedanför även om du först inte varit i kontakt med oss. Vi återkommer omgående till dig för att boka en tid då du har möjlighet att gå igenom ärendet med en av våra jurister.