Behöver du anlita en jurist? Ring till oss på 08-525 180 60.

SkilsmässoHjälpen

1 495 kr

Vad vi hjälper dig med

En av våra jurister går först igenom ditt ärende för att kunna avgöra vilka regler som är tillämpliga i just din situation. Måste skilsmässan föregås av betänketid eller är någon av undantagsreglerna tillämpliga? Finns det barn och på vilket sätt påverkar det ansökan om skilsmässan? Har skilsmässan internationell anknytning och vad får det för följder? Finns det några andra yrkanden, utöver yrkandet om äktenskapsskillnad, som kan vara aktuella? Är det fråga om en gemensam ansökan eller en ansökan om stämning? När bör ansökan om skilsmässa lämnas in till domstolen? Finns det något i övrigt som bör uppmärksammas och åtgärdas innan ansökan lämnas in till domstolen? Och detta är endast ett urval av de frågor som vi tar ställning till när vi går igenom ditt ärende.

Vi förklarar för dig vilka alternativ som du har och vad du bör tänka på i samband med din skilsmässoansökan. Är du osäker på något kan du ställa dina frågor till oss och vi kommer att göra allt vi kan för att räta ut alla frågetecken som du har. När du har bestämt dig för att ansöka om skilsmässa, och vilka övriga yrkanden som du vill framställa, upprättar vi din ansökan om skilsmässa jämte de övriga dokument som behövs. Det enda som du behöver göra är att betala domstolens ansökningsavgift för att därefter underteckna och skicka in ansökan till domstolen.

Under domstolens handläggning finns vi till hands. Dyker det upp juridiska frågor under “resans gång” kan du kontakta oss så svarar vi på dina frågor, och ger dig tips och råd om så behövs. Måste skilsmässan föregås av betänketid upprättar vi självfallet din ansökan om fullföljd när den dagen kommer. Begär domstolen in kompletterande handlingar hjälper vi dig även i den delen. Kort sagt, vi står till ditt förfogande med allt som rör din ansökan om skilsmässa fram till dess att domstolen har dömt till skilsmässa och domen har vunnit laga kraft.

Fråga när det passar dig

Du kan fritt ställa juridiska frågor till oss rörande din skilsmässa. Du kan dessutom göra det när du vill, vi besvarar dina frågor under veckans samtliga dagar och i det pris som du betalar ingår hela två timmars juridisk rådgivning!

Vi håller dig i handen under hela resan

Vi bistår och håller dig i handen fram till dess att domstolen har dömt till skilsmässa och domen har vunnit laga kraft, d v s att din skilsmässa har “gått igenom”. Vad som än händer under domstolens handläggning av din skilsmässoansökan kan du kontakta oss.

Få hjälp med din skilsmässa redan idag

Vill du att en av våra jurister ska hjälpa dig i samband med din ansökan om skilsmässa kan du kontakta oss via vår chatt. Du kommer att bli kopplad direkt till en jurist som du kan diskutera din ansökan om skilsmässa med.

Finns det inte några jurister tillgängliga i chatten, eller chatten inte är aktiv, kan du göra din beställning här nedanför. Vi återkommer omgående till dig för att boka en tid då du har möjlighet att gå igenom ärendet med en jurist.

Vad några av våra kunder säger om våra jurister

Ett stort tack för er hjälp med att skriva vårt äktenskapsförord. Supertrevlig personal, vi fick snabbt svar på alla våra frågor och funderingar. Vi fick dessutom vårt äktenskapsförord på e-post redan samma dag. Vi är supernöjda! 

/Emma och Nathan

Jag är mycket nöjd med den hjälp som jag fick med att skriva en framtidsfullmakt. Jag visste inte alls vilka möjligheter jag hade men med hjälp av er fick jag en framtidsfullmakt som innehöll allt som jag önskade och lite till. 🙂 Mycket stort tack för er hjälp.  

/Birgitta

Vi kan varmt rekommendera era tjänster. Vi skulle skriva ett testamente men blev osäkra på hur vi skulle skriva avseende ett särkullbarn. Med hjälp av en av era jurister fick vi en lösning support som gjorde att vi kunde behandla alla barnen rättvist. Vi kan verkligen rekommendera er för alla som ska skriva ett testamente. 

/Monica & Bengt