595 kr

En av våra jurister upprättar din ansökan om skilsmässa

När du skriver din ansökan om skilsmässa kan du vara säker på att du får en professionellt upprättad ansökan om skilsmässa, detta dessutom till ett fast pris om endast 595 kr.

Det är hur enkelt som helst och sker i följande tre steg:

1.

Tillsammans med juristen går ni igenom din personliga situation och vad du vill uppnå med din ansökan om skilsmässa.

2.

När du gjort din beställning upprättar din jurist ett utkast till din ansökan om skilsmässa som skickas till dig per e-post. I de allra flesta fall sker det inom högst 60 minuter. Du kommer själv överens med juristen när du vill ha dokumentet.

3.

När du granskat utkastet meddelar du din jurist om du vill göra några ändringar. Din jurist upprättar därefter en slutlig version av din skilsmässoansökan och och skickar den till dig per e-post.

Mycket enklare än så kan det inte vara att skriva en ansökan om skilsmässa.

Upprätta din ansökan om skilsmässa redan idag

Vill du att en av våra jurister ska skriva din ansökan om skilsmässa kan ni kontakta oss via vår chatt. Du kommer att bli kopplad direkt till en jurist som du kan diskutera din ansökan om skilsmässa med. Gör inte beställningen innan du har varit i kontakt med oss via chatten eller via e-post.

Finns det inte några jurister tillgängliga i chatten, eller chatten inte är aktiv, kan du göra din beställning här nedanför. Vi återkommer omgående till dig för att boka en tid då du har möjlighet att gå igenom ärendet med vår jurist.