Mall – Avtal om ensam vårdnad

Behöver du prata med en jurist? Just nu erbjuder vi 10 minuters fri rådgivning via vår chatt.

mall för avtal om enskild vårdnad

229 kr

Mall för avtal om ensam vårdnad.

Med hjälp av denna dokumentmall kan två föräldrar som har gemensam vårdnad om ett barn skriva ett avtal där de kommer överens om att endast en av dem ska ha vårdnaden. Mallen är mycket enkel att fylla i och du skriver ert avtal om ensam vårdnad på mindre än tio minuter.

Ett avtal om ensam vårdnad måste godkännas av Socialnämnden. Mallen innehåller all information som behövs för att ni så snabbt som möjligt kan få Socialnämndens godkännande. I mallen finns även, i pedagogiskt syfte, information om barnets bästa, umgänge, m m.

Mallen skickas till dig per e-post omedelbart efter det att beställningen har gjorts. Ni kan därför skriva ert avtal om ensam vårdnad redan inom ett par minuter. Skulle du ha några frågor när du ska fylla i mallen kan du kontakta vår MallSupport som gärna hjälper dig.

Professionellt utformad mall upprättad av erfarna jurister

Omgående leverans per e-post

w

MallSupport ingår

Levereras i Word- och PDF-format

Detaljerad Mallbeskrivning

Sök juridiskt dokument

snabb leverans av mall per e-post
MallSupport

Vad några av våra kunder säger om våra jurister

Ett stort tack för er hjälp med att skriva vårt äktenskapsförord. Supertrevlig personal, vi fick snabbt svar på alla våra frågor och funderingar. Vi fick dessutom vårt äktenskapsförord på e-post redan samma dag. Vi är supernöjda! 

/Emma och Nathan

Jag är mycket nöjd med den hjälp som jag fick med att skriva en framtidsfullmakt. Jag visste inte alls vilka möjligheter jag hade men med hjälp av er fick jag en framtidsfullmakt som innehöll allt som jag önskade och lite till. 🙂 Mycket stort tack för er hjälp.  

/Birgitta

Vi kan varmt rekommendera era tjänster. Vi skulle skriva ett testamente men blev osäkra på hur vi skulle skriva avseende ett särkullbarn. Med hjälp av en av era jurister fick vi en lösning support som gjorde att vi kunde behandla alla barnen rättvist. Vi kan verkligen rekommendera er för alla som ska skriva ett testamente. 

/Monica och Bengt