Behöver du anlita en jurist? Ring till oss på 08-525 180 60.

Mall Bodelningsavtal – Bodelning mellan sambor

Mall för bodelningsavtal mellan sambor

249 kr

Mall för bodelningsavtal mellan två sambor som ska göra en bodelning när samboförhållandet har upphört.

Med hjälp av denna mall kan ni själva skriva ett professionellt utformat bodelningsavtal mellan två sambor som har separerat. Mallen är mycket pedagogiskt utformad och ni skriver enkelt in såväl skulder som tillgångar för att därefter ange hur samborna vill fördela samboegendomen.

Mallen skickas till er per e-post i samma sekund som ni gör er beställning. Ni kan därför börja att skriva ert bodelningsavtal redan inom ett par minuter.

MallSupport ingår när du köper denna mall.

Professionellt utformad mall upprättad av erfarna jurister

Omgående leverans per e-post

w

MallSupport ingår

Levereras i Word- och PDF-format

Detaljerad produktbeskrivning

När två sambor gör en bodelning bör de i de flesta fall upprätta ett skriftligt bodelningsavtal. Det finns flera skäl till detta. Det första skälet är att samborna kommer till ett avslut avseende sina ekonomiska mellanhavanden vad avser den egendom som är samboegendom. De minskar därför risken för att någon av dem i framtiden framställer krav vad avser samboegendomen.

Ett annat skäl är att banker och andra kreditföretag som regel kräver att få se en kopia av bodelningsavtalet när någon av samborna senare ansöker om lån. Kan sambon inte visa upp ett bodelningsavtal kommer låneansökan med stor sannolikhet inte beviljas.

Med stöd av denna mall kan ni skriva ett bodelningsavtal mellan två sambor som accepteras av såväl företag som myndigheter. Ni minimerar dessutom risken för framtida diskussioner er emellan vad avser vem som har vad av samboegendomen.

Leverans av mall bodelningsavtal sambor

Mallen skickas till er per e-post per automatik när ni gör er beställning. Ni kan därför skriva ert bodelningsavtal redan inom ett par minuter. Till mallen för bodelningsavtalet följer även en enkel skriftlig handledning som punkt för punkt förklarar hur ni ska fylla i mallen. Skulle ni behöva hjälp är ni dessutom alltid välkomna att kontakta vår MallSupport som står till er tjänst.

Övrigt

Vill ni läsa mer om reglerna avseende bodelning mellan sambor finns här en utförlig artikel som förklarar det mesta som är värt att veta: Bodelning mellan sambor – Allt du behöver veta och lite till.

Varukorg

Betala tryggt och säkert
Kvinna som får en mall med omgående leverans