Dokumentmall Testamente » Inbördes testamente mellan sambor utan bröstarvingar » Fri förfoganderätt » Förordnande

Mall för inbördes testamente mellan sambor utan bröstarvingar där efterlevande sambon ärver med fri förfoganderätt och därefter enligt förordnande

229 kr

Mall för testamente mellan två sambor som inte har några bröstarvingar. Enligt denna mall ärver samborna varandra med fri förfoganderätt. När båda samborna har avlidit ska arvet fördelas på sätt som samborna själva har skrivit in i testamentet.

Eftersom samborna inte har några bröstarvingar har de stor frihet att bestämma hur de vill att arvet ska fördelas. De kan till exempel testamentera bort arvet till en viss person alternativt till en ideell organisation eller stiftelse som Cancerfonden, Hjärnfonden, Djurens Vänner eller liknande.

Mallen skickas till dig per e-post direkt efter din beställning. Känner du dig osäker eller har några frågor när du ska använda dig av mallen kan du kontakta vår MallSupport som gärna hjälper dig.

Detaljerad Mallbeskrivning

Sök efter juridiskt dokument

 

Sök juridiskt dokument

Kvinna som är glad för att hennes dokumentmall levereras snabbt
Bild på MallSupport

Vad några av våra kunder säger om våra jurister

Ett stort tack för er hjälp med att skriva vårt äktenskapsförord. Supertrevlig personal, vi fick snabbt svar på alla våra frågor och funderingar. Vi fick dessutom vårt äktenskapsförord på e-post redan samma dag. Vi är supernöjda! 

/Emma och Nathan

Jag är mycket nöjd med den hjälp som jag fick med att skriva en framtidsfullmakt. Jag visste inte alls vilka möjligheter jag hade men med hjälp av er fick jag en framtidsfullmakt som innehöll allt som jag önskade och lite till. 🙂 Mycket stort tack för er hjälp.  

/Birgitta

Vi kan varmt rekommendera era tjänster. Vi skulle skriva ett testamente men blev osäkra på hur vi skulle skriva avseende ett särkullbarn. Med hjälp av en av era jurister fick vi en lösning support som gjorde att vi kunde behandla alla barnen rättvist. Vi kan verkligen rekommendera er för alla som ska skriva ett testamente. 

/Monica och Bengt