Från

595 kr

Expressjuridik

Få snabb hjälp med juridiken

Expressjuridik är avsedd för dig som behöver snabb hjälp med juridiken.

Du kanske sitter med ett avtal, ett testamente, ett äktenskapsförord, eller någon annan form av juridiskt dokument, som du precis fått i din hand och som du snabbt måste förstå innebörden av. Eller så diskuterar du och din partner framtiden och ni behöver ett snabbt svar på en juridisk fråga för att kunna gå vidare. Exemplen är många, men oavsett varför du behöver akut hjälp med juridiken kan du med hjälp av vår Expressjuridik snabbt komma i kontakt med en jurist som hjälper dig.

Våra möjligheter att hjälpa dig beror bland annat på vad ärendet avser, omfattningen av ärendet men även vår egen arbetsbelastning. I vissa fall kan du få ditt svar inom ett par minuter men i andra situationer behöver vi längre tid för att kunna ge dig ett tillfredställande svar.

Du måste därför först kontakta oss innan du kan beställa Expressjuridik. Vi gör en snabb och översiktlig granskning, som självfallet är kostnadsfri, av ditt ärende och kan därefter bedöma om vi kan hjälpa dig och när du kan få ett svar. Därefter avgör du om du vill använda dig av tjänsten.

Så här fungerar det

1.

Du fyller i formuläret här nedan där du förklarar vad du behöver hjälp med och hur snabbt som du behöver hjälp. Du kan ladda upp eventuella dokument som du anser att vi behöver för att bedöma om vi kan hjälpa dig. Du kan även kontakta oss direkt via vår chatt om du så önskar.

2.

Vi granskar omgående dina uppgifter och gör en bedömning av om och hur snabbt som vi kan hjälpa dig. Kan vi hjälpa dig får du ett prisförslag från oss. Har vi inte möjlighet att hjälpa dig får du besked om detta.

3.

Du granskar vårt förslag och vill du att vi ska hjälpa dig gör du din beställning via den länk som du har fått från oss varvid vi omgående påbörjar arbetet.

Ditt namn*
Dra filer hit eller
Max filstorlek: 256 MB.
  Här kan du ladda en kopia av eventuella dokument och annat som du anser att vi behöver för att kunna avgöra om vi kan bistå dig.
  Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  exempel på ärenden där vi bistått våra kunder med Expressjuridik

  Genomgång av ansökan om stämning / Granskning av testamente / Granskning av äktenskapsförord / Granskning av gåvobrev / Genomgång av krav på betalning från Kronofogdemyndigheten / Rådgivning inför diskussioner med make om bodelning och äktenskapsskillnad / Rådgivning inför muntlig förberedelse vid domstol / Genomgång av brev från advokat med krav på betalning / Redogörelse för arvssituation inför möte avseende bodelning och arvskifte / Genomgång och tolkning av testamente / Rådgivning inför diskussioner med blivande sambo angående köp av bostad / Rådgivning i samband med pågående förlikningsdiskussioner / Redogörelse för regelverk vid bodelning i samband med diskussioner mellan makar avseende bodelning / Granskning av aktieöverlåtelseavtal i samband med diskussioner om överlåtelse av en verksamhet / Rättslig analys av kravbrev / Rådgivning inför beslut om att ansöka om skilsmässa / Granskning av framtidsfullmakt / Granskning av avtal och andra juridiska dokument

  Uppräkningen är inte uttömmande utan utgör endast ett mindre urval av de ärenden där kunder fått hjälp i form av ExpressJuridik. 

  Vad några av våra kunder säger

  Mycket nöjda. En jurist gick direkt igenom vår mammas testamente som vi inte riktigt förstod. Vi fick förklarat för oss hur testamentet skulle tolkas angående och vilka regler som gällde för särkullbarnen. Det tog mindre än en kvart men vi fick svar på alla frågor som vi hade.  

  Malin

  Fantastisk hjälp! Tack ska ni ha!

  Afsaneh

  Snabb och tydlig hjälp angående en bodelning som vi höll på med. Det hjälpte oss verkligen och jag är mycket tacksam för att ni kunde hjälpa oss så snabbt. 

  Kenneth

  En verklig räddare i nöden. Vi hade anlitat en entreprenör som stämt oss vid tingsrätten och vi hade skjutit det framför oss och upptäckte att vi kommit till sista dagen för att svara. Vi fick hjälp direkt med att gå igenom entreprenörens krav och hur vi skulle svara till tingsrätten. Vi är otroligt tacksamma för den snabba hjälp och det trevliga bemötande som vi fick.

  Petterssons

  Jättebra förklarat och nu förstår jag hur min mormors testamente ska läsas. Toppen. Stort tack för den snabba hjälpen!!

  MA