Skriva fullmakt

Snabbt, enkelt och prisvärt

Ska du skriva en fullmakt? Då har du hamnat rätt. Vi  hjälper dig att skriva din fullmakt. Hur vi ska hjälpa dig är det du som bestämmer. Du kan välja att skriva din fullmakt med hjälp av en dokumentmall, genom att svara på ett antal frågor här på webbplatsen eller låta en jurist skriva fullmakten.  

Från

229 kr

Skriv din fullmakt…

Välj den lösning som passar just dig

Det finns inte en lösning som passar för alla. I vissa enklare situationer kan det vara tillräckligt med en professionellt utformad dokumentmall för att skriva en fullmakt. I andra mer komplicerade situationer är det ett måste att anlita en kunnig jurist som upprättar fullmakten. 

Vi erbjuder inte en viss lösning som ska passa alla. Istället erbjuder vi tre olika alternativ för dig som ska skriva en fullmakt. Hos oss kan du välja mellan att ladda ner en dokumentmall, skriva din fullmakt online eller anlita en jurist som skriver din fullmakt.

Valet är ditt, och du väljer vad som passar för just dig. 

 

Osäker på vad du ska välja?

Är du osäker på vilket alternativ som du ska välja kan du chatta med en av våra jurister. Tillsammans, och helt kostnadsfritt, går ni igenom din situation. Därefter får du en rekommendation om vilket som är det bästa och mest prisvärda alternativet för just dig. Klicka på knappen här nedanför så kan du chatta med en av våra jurister redan inom ett par sekunder.  

Vad några av våra kunder säger

Jag skulle sälja min bil men var tvungen att åka iväg på tjänsteresa varför jag inte själv kunde vara med när köparen skulle komma och hämta bilen. Jag köpte en mall för fullmakt vid försäljning av bil som jag fyllde i på två minuter och där jag gav min syster i fullmakt att sälja min bil. Smidigt och enkelt och mallen var hur enkel som helst att fylla i. Rekommenderas!

Muriel

Jag behövde en fullmakt för ett dödsbo men hittade inte någon mall som passade för vår situation. Jag använde mig därför av tjänsten dokumentonline där jag svarade på några enkla frågor. Några timmar senare dök det upp ett mejl med en färdig fullmakt. Det var hur enkelt som helst och jag är mycket nöjd med servicen/tjänsten.

Tom

Jag behövde en fullmakt för en kollega som skulle företräda mig vid köp av ett företag. Vi var osäkra på hur fullmakten skulle utformas då det var fråga om ett aktiebolag som dessutom inte ännu var bildat. Vi blev mycket väl omhändertagna av en jurist som gick igenom ärendet och sedan skrev en mycket proffsig fullmakt som vi använde oss av.

Jules

Information om att skriva fullmakt

Juridex.se