Behöver du anlita en jurist? Ring till oss på 08-525 180 60.

Skriva fullmakt

SNABBT, ENKELT OCH PRISVÄRT
Ska du skriva en fullmakt? Då har du hamnat rätt. Vi hjälper dig att skriva din fullmakt. Hur vi ska hjälpa dig är det du som bestämmer. Du kan välja att skriva din fullmakt med hjälp av en dokumentmall, genom att svara på ett antal frågor här på webbplatsen eller låta en jurist skriva fullmakten.
695 kr

Anlita en jurist

En av våra jurister går igenom din situation och vad du vill uppnå med din fullmakt samt i vilket sammanhang som den ska användas. Därefter upprättar juristen en fullmakt som är anpassad till just din situation. 

Detta är det bästa alternativet i de flesta situationer och är avsett för dig som vill vara säker på att fullmakten accepteras och kan användas som du önskar. 

Z
495 kr

Svara på frågor online

Du besvarar ett antal frågor här på vår webbplats och lämnar de övriga uppgifter som vi behöver. Därefter går en av våra jurister igenom dina svar och upprättar din fullmakt med utgångspunkt i de svar som du har lämnat till oss. 

Detta alternativ är avsett för enklare fullmakter samtidigt som du vet vad du vill uppå med fullmakten och omständigheterna inte är alltför komplicerade. 

i
249 kr

dokumentmall

Ska du skriva en enklare och grundläggande fullmakt samtidigt som du är jurist eller har goda juridiska kunskaper avseende fullmaktsrätt kan du använda en av våra professionella mallar för att skriva din fullmakt.

Detta är en smidig lösning för okomplicerade situationer. Är du det minsta osäker på vilken typ av fullmakt som du bör använda dig av, eller om det är lämpligt att använda sig av en mall i din situation, bör du välja något av de andra alternativen.

Osäker på vad du ska välja?

Är du osäker på vilket alternativ som du ska välja kan du chatta med en av våra jurister. Tillsammans, och helt kostnadsfritt, går ni igenom din situation. Därefter får du en rekommendation om vilket som är det bästa och mest prisvärda alternativet för just dig. Klicka på knappen här nedanför så kan du chatta med en av våra jurister redan inom ett par sekunder.  

Vad några av våra kunder säger

Jag skulle sälja min bil men var tvungen att åka iväg på tjänsteresa varför jag inte själv kunde vara med när köparen skulle komma och hämta bilen. Jag köpte en mall för fullmakt vid försäljning av bil som jag fyllde i på två minuter och där jag gav min syster i fullmakt att sälja min bil. Smidigt och enkelt och mallen var hur enkel som helst att fylla i. Rekommenderas!

Muriel

Jag behövde en fullmakt för ett dödsbo men hittade inte någon mall som passade för vår situation. Jag använde mig därför av tjänsten dokumentonline där jag svarade på några enkla frågor. Några timmar senare dök det upp ett mejl med en färdig fullmakt. Det var hur enkelt som helst och jag är mycket nöjd med servicen/tjänsten.

Tom

Jag behövde en fullmakt för en kollega som skulle företräda mig vid köp av ett företag. Vi var osäkra på hur fullmakten skulle utformas då det var fråga om ett aktiebolag som dessutom inte ännu var bildat. Vi blev mycket väl omhändertagna av en jurist som gick igenom ärendet och sedan skrev en mycket proffsig fullmakt som vi använde oss av.

Jules

Information om att skriva fullmakt