Skriva vårdnadstestamente

Tryggt, säkert och smidigt

Ska du skriva ett vårdnadstestamente? Då kan vi hjälpa dig och det är du som bestämmer hur vi ska hjälpa dig.  Du kan välja mellan att skriva ditt vårdnadstestamente med hjälp av en våra dokumentmallar, genom vår tjänst Dokument Online, eller anlita en en familjerättsjurist som skriver ditt vårdnadstestamente.

Från

295 kr

Skriv ditt vårdnadstestamente…

Välj den lösning som passar för just dig

Det finns inte en lösning som passar för alla. I vissa enklare situationer kan det kanske vara tillräckligt med en dokumentmall för att skriva ett vårdnadstestamente. I andra situationer är det närmast ett måste att anlita en kunnig jurist som upprättar vårdnadstestamentet.

Vi erbjuder inte en viss lösning som ska passa alla. Istället erbjuder vi tre olika alternativ för dig som ska skriva ett vårdnadstestamente. Hos oss kan du välja mellan att ladda ner en dokumentmall, skriva ditt vårdnadtestamente online eller anlita en jurist. 

Valet är ditt, och du väljer vad som passar för just dig och din situation. 

 

Osäker på vad du ska välja?

Är du osäker på vilket alternativ som du ska välja kan du chatta med en av våra jurister. Tillsammans, och helt kostnadsfritt, går ni igenom din situation. Därefter får ni du rekommendation om vilket alternativ som är det bästa och mest prisvärda för just dig. Klicka på knappen här nedanför så kan du chatta med en av våra jurister redan inom ett par sekunder.

Vad några av våra kunder säger

Jag är mycket nöjd med den hjälp som jag fick med att skriva mitt vårdnadstestamente. Juristen tog sig verkligen tid och förklarade de olika alternativen och skrev sen ett vårdnadstestamente som jag är mycket, mycket nöjd med. 

Petra

Personlig service och snabb handläggning. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera juriststjänsten där en familerättsjurist skriver vårdnadstestamentet. Tack!

Patrik och Camilla

Fick mycket professionell hjälp med att skriva vårt vårdnadstestamente. Mycket bra service och vi fick alltid svar på våra frågor redan inom ett par minuter. Dessutom mycket nöjda med slutreslutatet i form av ett vårdnadstestamente som vi aldrig kunnat skriva själva. 

Jeff

Information om att skriva vårdnadstestamente

Att skriva vårdnadstestamente är något som har blivit allt vanligare. Genom att skriva ett vårdnadstestamente klargör föräldrarna vem man önskar ska utses till vårdnadshavare för sina barn om båda föräldrarna skulle avlida. Huvudregeln är att när domstolen, på grund av att båda föräldrarna har avlidit, ska förordna en vårdnadshavare ska den person eller de personer som föräldrarna angett i sitt vårdnadstestamente utses “om det inte är olämpligt”.