Behöver du anlita en jurist? Ring till oss på 08-525 180 60.

Skriva vårdnadstestamente

SNABBT, ENKELT OCH PRISVÄRT
Ska du skriva ett vårdnadstestamente? Då kan vi hjälpa dig och det är du som bestämmer hur vi ska hjälpa dig. Du kan välja mellan att skriva ditt vårdnadstestamente via vår tjänst Dokument Online där du svarar på ett antal frågor online, eller anlita en av våra familjerättsjurister som upprättar ditt vårdnadstestamente.
995 kr

Anlita en jurist

En av våra familjerättsjurister går igenom din situation och förklarar därefter vilka möjligheter som du har och hur ditt vårdnadstestamente bör utformas. Därefter upprättar juristen ett första utkast till vårdnadstestamente som du granskar i lugn och ro. Därefter går du igenom utkastet tillsammans med din jurist som sedan upprättar en slutlig version vilken du skriver ut och undertecknar i enlighet med de instruktioner som du får från oss. 

Detta är det bästa alternativet i de flesta situationer och är avsett för dig som vill vara helt säker på att ditt vårndadstestamente får den verkan som du önskar om du skulle avlida innan ditt barn har fyllt arton år. 

 Detta alternativ kan användas även av två föräldrar / vårdnadshavare som som vill upprätta ett gemensamt vårdnadstestamente.

Z
695 kr

Svara på frågor online

Du besvarar ett antal frågor här på vår webbplats och lämnar de övriga uppgifter som vi behöver. Därefter går en av våra familjerättsjurister igenom dina svar och upprättar ditt vårdnadstestamente med utgångspunkt i dina svar på våra frågor.  

Detta alternativ är avsett för dig som är har i vart fall grundläggande kunskaper avssende regelverket kring vårdnadstestamenten samtidigt som din personliga situation inte är alltför komplicerad. 

Detta alternativ kan användas även av två föräldrar / vårdnadshavare som som vill upprätta ett gemensamt vårdnadstestamente.

 

Osäker på vad du ska välja?

Är du osäker på vilket alternativ som du ska välja kan du chatta med en av våra jurister. Tillsammans, och helt kostnadsfritt, går ni igenom din situation. Därefter får ni du rekommendation om vilket alternativ som är det bästa och mest prisvärda för just dig. Klicka på knappen här nedanför så kan du chatta med en av våra jurister redan inom ett par sekunder.

Vad några av våra kunder säger

Jag är mycket nöjd med den hjälp som jag fick med att skriva mitt vårdnadstestamente. Juristen tog sig verkligen tid och förklarade de olika alternativen och skrev sen ett vårdnadstestamente som jag är mycket, mycket nöjd med. 

Petra

Personlig service och snabb handläggning. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera juriststjänsten där en familerättsjurist skriver vårdnadstestamentet. Tack!

Patrik och Camilla

Fick mycket professionell hjälp med att skriva vårt vårdnadstestamente. Mycket bra service och vi fick alltid svar på våra frågor redan inom ett par minuter. Dessutom mycket nöjda med slutreslutatet i form av ett vårdnadstestamente som vi aldrig kunnat skriva själva. 

Jeff

Information om att skriva vårdnadstestamente

Att skriva vårdnadstestamente är något som har blivit allt vanligare. Genom att skriva ett vårdnadstestamente klargör föräldrarna vem man önskar ska utses till vårdnadshavare för sina barn om båda föräldrarna skulle avlida. Huvudregeln är att när domstolen, på grund av att båda föräldrarna har avlidit, ska förordna en vårdnadshavare ska den person eller de personer som föräldrarna angett i sitt vårdnadstestamente utses “om det inte är olämpligt”.