Behöver du anlita en jurist? Ring till oss på 08-525 180 60.

En av våra jurister upprättar ert äktenskapsförord

995 kr

När vi skriver ert äktenskapsförord kan ni vara säkra på att ni får ett professionellt upprättat äktenskapsförord, detta dessutom till ett fast pris om endast 995 kr.

Det är hur enkelt som helst och sker i följande tre steg:

1.

Tillsammans med juristen går ni igenom er personliga situation och vad ni vill uppnå med ert äktenskapsförord.

2.

När ni gjort er beställning upprättar er jurist ett utkast till äktenskapsförord som skickas till er per e-post senast inom 24 timmar.

3.

När ni granskat utkastet tar ni kontakt med er jurist och går igenom utkastet. Er jurist upprättar därefter en slutlig version av ert äktenskapsförord och skickar det till er per e-post.

Mycket enklare än så kan det inte vara att skriva ett äktenskapsförord.

Upprätta ert äktenskapsförord redan idag

Vill ni att en av våra jurister ska skriva ert äktenskapsförord kan ni kontakta oss via vår chatt. Ni kommer att bli kopplade direkt till en jurist som ni kan diskutera ert äktenskapsförord med. Gör inte beställningen innan ni har varit i kontakt med oss via chatten eller via e-post.

Finns det inte några jurister tillgängliga i chatten, eller chatten inte är aktiv, kan du göra din beställning här nedanför. Vi återkommer omgående till dig för att boka en tid då du har möjlighet att gå igenom ärendet med vår jurist.

Vad några av våra kunder säger om våra jurister

Ett stort tack för er hjälp med att skriva vårt äktenskapsförord. Supertrevlig personal, vi fick snabbt svar på alla våra frågor och funderingar. Vi fick dessutom vårt äktenskapsförord på e-post redan samma dag. Vi är supernöjda! 

/Emma och Nathan

Jag är mycket nöjd med den hjälp som jag fick med att skriva en framtidsfullmakt. Jag visste inte alls vilka möjligheter jag hade men med hjälp av er fick jag en framtidsfullmakt som innehöll allt som jag önskade och lite till. 🙂 Mycket stort tack för er hjälp.  

/Birgitta

Vi kan varmt rekommendera era tjänster. Vi skulle skriva ett testamente men blev osäkra på hur vi skulle skriva avseende ett särkullbarn. Med hjälp av en av era jurister fick vi en lösning support som gjorde att vi kunde behandla alla barnen rättvist. Vi kan verkligen rekommendera er för alla som ska skriva ett testamente. 

/Monica & Bengt