Skriva testamente

Snabbt, enkelt och prisvärt

Ska du skriva ett testamente? Eller kanske är ni två personer som ska skriva ett inbördes testamente? Då har du, eller ni, hamnat rätt. Vi  hjälper dig att skriva testamentet. Hur vi ska hjälpa dig är det självfallet du som bestämmer. Du kan välja att skriva testamentet med hjälp av en dokumentmall, genom att svara på ett antal frågor här på webbplatsen eller låta en familjerättsjurist skriva testamentet.  

Från

295 kr

Skriv ditt testamente…

Välj den lösning som passar just dig

Det finns inte en lösning som passar för alla. I vissa enklare situationer kan det vara tillräckligt med en professionellt utformad dokumentmall för att skriva ett testamente. I andra mer komplicerade situationer är det ett måste att anlita en kunnig jurist som upprättar testamentet. 

Vi erbjuder inte en viss lösning som ska passa alla. Istället erbjuder vi tre olika alternativ för dig som ska skriva ett testamente. Hos oss kan du välja mellan att ladda ner en dokumentmall, använda dig av vår tjänst DokumentOnline eller anlita en jurist som skriver ditt testamente.

Valet är ditt, och du väljer vad som passar för just dig. 

 

Osäker på vad du ska välja?

Är du osäker på vilket alternativ som du ska välja kan du chatta med en av våra jurister. Tillsammans, och helt kostnadsfritt, går ni igenom din situation. Därefter får du en rekommendation om vilket som är det bästa och mest prisvärda alternativet för just dig. Klicka på knappen här nedanför så kan du chatta med en av våra jurister redan inom ett par sekunder.  

Vad några av våra kunder säger

Jag hade bestämt mig för att skriva ett testamente så att jag kunde vara säker på att mina barn skulle ärva egendomen som enskild egendom. En jurist rekommenderade en mall som jag laddade ner och jag kunde skriva mitt testamente på mindre än två minuter. Mycket bra och enkel mall som gick snabbt att fylla i.    

Gösta

Jag är mycket nöjd med tjänsten dokumentonline. Det var jätteenkelt att fylla i uppgifterna och svara på frågorna. Det tog mindre än tio minuter och jag fick mitt testamente på epost redan samma dag. Mycket imponerad, och jag kan definitivt rekommendera denna tjänst till alla som vill få hjälp med att skriva sitt testamente.

Darius

Vi fick mycket bra hjälp av er jurist med att skriva vårt testamente. Det var inte helt enkelt eftersom vi båda har särkullbarn. Men juristen förklarade vilka möjligheter vi hade och efter att ha diskuterat med juristen skrev han ett testamente som gör att vi kan bo kvar i orubbat bo. Vi är oerhört tacksamma för hjälpen och hade aldrig rett ut det annars!

Jim och Annika

Juridex.se