Behöver du anlita en jurist? Ring till oss på 08-525 180 60.

En av våra jurister upprättar din fullmakt

695 kr

När vi skriver din fullmakt kan du vara säker på att du får en professionellt upprättad fullmakt, detta dessutom till ett fast pris om endast 695 kr.

Det är hur enkelt som helst och sker i följande tre steg:

1.

Tillsammans med juristen går du igenom din personliga situation och vad du vill uppnå med din fullmakt.

2.

När du gjort din beställning upprättar din jurist ett utkast till fullmakten som skickas till dig per e-post senast inom 24 timmar.

3.

När du granskat utkastet tar du kontakt med din jurist och går igenom utkastet. Din jurist upprättar därefter en slutlig version av  din fullmakt och skickar det till dig per e-post.

Mycket enklare än så kan det inte vara att skriva en fullmakt.

Upprätta din fullmakt redan idag

Vill du att en av våra jurister ska skriva din fullmakt kan du kontakta oss via vår chatt. Du kommer att bli kopplad direkt till en jurist som du kan diskutera din fullmakt med. Gör inte beställningen innan du har varit i kontakt med oss via chatten eller via e-post.

Finns det inte några jurister tillgängliga i chatten, eller chatten inte är aktiv, kan du göra din beställning här nedanför. Vi återkommer omgående till dig för att boka en tid då du har möjlighet att gå igenom ärendet med vår jurist.

Vad några av våra kunder säger om våra jurister

Ett stort tack för er hjälp med att skriva vårt äktenskapsförord. Supertrevlig personal, vi fick snabbt svar på alla våra frågor och funderingar. Vi fick dessutom vårt äktenskapsförord på e-post redan samma dag. Vi är supernöjda! 

/Emma och Nathan

Jag är mycket nöjd med den hjälp som jag fick med att skriva en framtidsfullmakt. Jag visste inte alls vilka möjligheter jag hade men med hjälp av er fick jag en framtidsfullmakt som innehöll allt som jag önskade och lite till. 🙂 Mycket stort tack för er hjälp.  

/Birgitta

Vi kan varmt rekommendera era tjänster. Vi skulle skriva ett testamente men blev osäkra på hur vi skulle skriva avseende ett särkullbarn. Med hjälp av en av era jurister fick vi en lösning support som gjorde att vi kunde behandla alla barnen rättvist. Vi kan verkligen rekommendera er för alla som ska skriva ett testamente. 

/Monica & Bengt