Behöver du anlita en jurist? Ring till oss på 08-525 180 60.

En av våra jurister upprättar ditt vårdnadstestamente

995 kr

När en av våra jurister skriver ditt vårdnadstestamente kan du vara säker på att du får ett professionellt och välformulerat vårdnadstestamente som gör skillnad. Av det vårdnadstestamente som upprättas kommer det klart  och tydligt framgå såväl vem du önskar ska förordnas som vårdnadshavare och varför den personen är bäst lämpad som vårdnadshavare.

Vi upprättar dessutom vårdnadstestamentet till ett fast pris om endast 995 kr .

Det är hur enkelt som helst och sker i följande tre steg:

1.

Tillsammans med en jurist går du igenom din personliga situation, vem som du vill ska få vårdnaden och dina skäl för att den personen ska utses till vårdnadshavare.

2.

När du har gjort din beställning upprättar din jurist ett utkast till ditt vårdnadstestamente och skickar det till dig per e-post senast inom 24 timmar.

3.

När du har granskat utkastet går du igenom detta tillsammans med din jurist som gör de ändringar som behövs. Din jurist upprättar därefter en slutlig version av ditt vårdnadstestamente och skickar det till dig per e-post.

Mycket enklare än så kan det inte vara att skriva ett vårdnadstestamente.

Upprätta ditt vårdnadstestamente redan idag

Vill du att en av våra jurister ska skriva ditt vårdnadstestamente kan du kontakta oss via vår chatt. Du blir omgående kopplad till en av våra jurister som går igenom ärendet och ställer ett antal frågor till dig. Därefter gör du din beställning och så snart beställningen har gjorts påbörjar juristen sitt arbete.

Finns det inte några jurister tillgängliga i chatten, eller chatten inte är aktiv, kan du göra din beställning här nedanför. Vi återkommer omgående till dig för att boka en tid då du har möjlighet att gå igenom ärendet med en av våra jurister.

Vad några av våra kunder säger om våra jurister

Ett stort tack för er hjälp med att skriva vårt äktenskapsförord. Supertrevlig personal, vi fick snabbt svar på alla våra frågor och funderingar. Vi fick dessutom vårt äktenskapsförord på e-post redan samma dag. Vi är supernöjda! 

/Emma och Nathan

Jag är mycket nöjd med den hjälp som jag fick med att skriva en framtidsfullmakt. Jag visste inte alls vilka möjligheter jag hade men med hjälp av er fick jag en framtidsfullmakt som innehöll allt som jag önskade och lite till. 🙂 Mycket stort tack för er hjälp.  

/Birgitta

Vi kan varmt rekommendera era tjänster. Vi skulle skriva ett testamente men blev osäkra på hur vi skulle skriva avseende ett särkullbarn. Med hjälp av en av era jurister fick vi en lösning support som gjorde att vi kunde behandla alla barnen rättvist. Vi kan verkligen rekommendera er för alla som ska skriva ett testamente. 

/Monica & Bengt