Behöver du anlita en jurist? Ring till oss på 08-525 180 60.

Om

Juridex gör vardagsjuridiken lite enklare.

Vår ambition med Juridex.se är att du på webbplatsen ska kunna finna svar på olika juridiska frågor men även lösningar på juridiska problem inom vardagsjuridiken. Det kan var allt från att förstå skillnaden mellan giftorättsgods och enskild egendom till att upprätta olika juridiska dokument, som till exempel testamenten, äktenskapsförord, framtidsfullmakter m fl.

En stor del av innehållet på Juridex.se består av artiklar rörande juridik jämte svar på frågor med anknytning till juridik. Detta innehåll ska inte i något fall ses som juridisk rådgivning. Artiklarna är den enskilde författarens redogörelse för hur hen uppfattar det juridiska regelverket avseende ett visst ämne eller ett visst område inom juridiken. Svaren på de juridiska frågorna är förenklade och anpassade svar på en specifik frågeställning i en konkret situation. Dessa svar, inkluderande det rättsliga resonemang som finns i svaret, kan inte utan en närmare juridisk analys tillämpas på andra situationer.

Vill du ha juridisk rådgivning bör du anlita en jurist. En jurist kan gå igenom omständigheterna i din specifika situation och bedöma hur ett visst regelverk påverkar just dig. Juristen kan därefter förklara för dig vilka rättsliga åtgärder som du kan – och även bör – vidta för att du ska uppnå ett visst syfte.

Vi strävar alltid för att bli bättre. Tveka därför inte att kontakta oss och komma med konstruktiv kritik. Vi tar gladeligen emot både ris och ros.

Person som chattar med en jurist

Behöver du hjälp med juridiken?

Kontakta oss gärna om du behöver hjälp med juridiken. Du kan ringa till oss på 08-525 180 60, skicka ett mejl till info@juridex.se eller använda dig av kontaktfältet här nedanför.

Mikrojuridik