Om

Juridex innehåller artiklar och annan information rörande den s k vardagsjuridiken. Ambitionen med Juridex är Du som besökare med hjälp av den information och övriga verktyg som finns tillgängliga på Juridex ska kunna finna lösningar och svar på olika juridiska problem och frågor av enklare karaktär.

Juridex lämnar INTE någon juridisk rådgivning. Juridex lämnar endast korta och förenklade beskrivningar av olika områden inom juridiken utifrån hur respektive enskild författare uppfattar gällande regler på ett visst område. Felaktigheter kan förekomma och för det fall juridisk rådgivning i ett enskilt fall eller en helt tillförlitlig redogörelse för gällande eftersöks måste professionell hjälp i form av en advokat eller annan jurist konsulteras. Uppgifterna på Juridex bör inte i något fall tas som utgångspunkt för att agera rättsligt i något avseende.

Har Du problem med att finna en advokat eller annan jurist som är beredd att bistå Dig i ett juridiskt ärende är Du välkommen att kontakta oss varefter vi kommer att försöka hjälpa Dig att finna ett lämpligt juridiskt biträde.

Har du tips på artiklar eller sajter med juridisk information är du välkommen att tipsa oss. Du kan tipsa oss via  kontaktformuläret på vår kontaktsida eller per e-post info@juridex.se.

Varukorg

Sök efter det juridiska dokument som du behöver