695 kr

En av våra jurister upprättar din framtidsfullmakt

När vi skriver din framtidsfullmakt kan du vara säker på att du får en professionellt upprättad framtidsfullmakt, detta dessutom till ett fast pris om endast 695 kr.

Det är hur enkelt som helst och sker i följande tre steg:

1.

Tillsammans med juristen går ni igenom din personliga situation och vad du vill uppnå med din framtidsfullmakt.

2.

När du gjort din beställning upprättar din jurist ett utkast till framtidsfullmakten som skickas till dig per e-post senast inom 24 timmar.

3.

När du granskat utkastet tar du kontakt med din jurist och går igenom utkastet. Din jurist upprättar därefter en slutlig version av din framtidsfullmakt och skickar det till dig per e-post.

Mycket enklare än så kan det inte vara att skriva en framtidsfullmakt.

Upprätta din framtidsfullmakt redan idag

Vill du att en av våra jurister ska skriva din framtidsfullmakt kan du kontakta oss via vår chatt. Du kommer att bli kopplad direkt till en jurist som du kan diskutera din framtidsfullmakt med. Gör inte beställningen innan du har varit i kontakt med oss via chatten eller via e-post.

Finns det inte några jurister tillgängliga i chatten, eller chatten inte är aktiv, kan du göra din beställning här nedanför. Vi återkommer omgående till dig för att boka en tid då du har möjlighet att gå igenom ärendet med en av våra jurister.