En av våra jurister upprättar din framtidsfullmakt

995 kr

När vi skriver din framtidsfullmakt kan du vara säker på att du får en professionellt upprättad framtidsfullmakt, detta dessutom till ett fast pris om endast 995 kr.

Det är hur enkelt som helst och sker i följande tre steg:

1.

Tillsammans med juristen går ni igenom din personliga situation och vad du vill uppnå med din framtidsfullmakt.

2.

När du gjort din beställning upprättar din jurist ett utkast till framtidsfullmakten som skickas till dig per e-post senast inom 24 timmar.

3.

När du granskat utkastet tar du kontakt med din jurist och går igenom utkastet. Din jurist upprättar därefter en slutlig version av din framtidsfullmakt och skickar den till dig per e-post.

Mycket enklare än så kan det inte vara att skriva en framtidsfullmakt.

Upprätta din framtidsfullmakt redan idag

Vill du att en av våra jurister ska skriva din framtidsfullmakt kan du kontakta oss via vår chatt. Du kommer att bli kopplad direkt till en jurist som du kan diskutera din framtidsfullmakt med. Gör inte beställningen innan du har varit i kontakt med oss via chatten eller via e-post.

Finns det inte några jurister tillgängliga i chatten, eller chatten inte är aktiv, kan du göra din beställning här nedanför. Vi återkommer omgående till dig för att boka en tid då du har möjlighet att gå igenom ärendet med en av våra jurister.

Vad några av våra kunder säger om våra jurister

Ett stort tack för er hjälp med att skriva vårt äktenskapsförord. Supertrevlig personal, vi fick snabbt svar på alla våra frågor och funderingar. Vi fick dessutom vårt äktenskapsförord på e-post redan samma dag. Vi är supernöjda! 

/Emma och Nathan

Jag är mycket nöjd med den hjälp som jag fick med att skriva en framtidsfullmakt. Jag visste inte alls vilka möjligheter jag hade men med hjälp av er fick jag en framtidsfullmakt som innehöll allt som jag önskade och lite till. 🙂 Mycket stort tack för er hjälp.  

/Birgitta

Vi kan varmt rekommendera era tjänster. Vi skulle skriva ett testamente men blev osäkra på hur vi skulle skriva avseende ett särkullbarn. Med hjälp av en av era jurister fick vi en lösning support som gjorde att vi kunde behandla alla barnen rättvist. Vi kan verkligen rekommendera er för alla som ska skriva ett testamente. 

/Monica & Bengt