Behöver du anlita en jurist? Ring till oss på 08-525 180 60.

Skuldhanteringsutredning

795 kr

Oavsett om det är du själv eller någon närstående som, till exempel din make eller sambo, har fått ekonomiska problem och du vill skydda dina tillgångar kan vi hjälpa dig och det fungerar på följande sätt:

  1. Vi går igenom den ekonomiska situationen och gör en juridisk bedömning av såväl tillgångar som skulder.
  2. Vi redogör för vilka åtgärder du kan vidta för att skydda dina tillgångar, men även hur skulderna kan hanteras. Vilka alternativ som står till buds beror på omständigheterna i just din situation men de kan bestå av allt från att försöka nå en uppgörelse med fordringsägarna till att upprätta olika juridiska dokument som innebär att du skyddar din egendom från fordringsägarnas krav.
  3. Du väljer själv hur du vill gå vidare. Behöver du hjälp med att vidta de åtgärder som behövs står vi självfallet till förfogande. Det gäller oavsett om det är fråga om att förhandla med fordringsägarna eller genomföra transaktioner och upprätta juridiska dokument.

Du har vår utredning inom 48 timmar från det att vi har fått samtliga uppgifter som vi behöver. Därefter kan du fritt ställa de frågor som du har avseende vår utredning och vilka åtgärder som du kan vidta för att skydda dig och dina tillgångar.

Vad några av våra kunder säger om våra jurister

Ett stort tack för er hjälp med att skriva vårt äktenskapsförord. Supertrevlig personal, vi fick snabbt svar på alla våra frågor och funderingar. Vi fick dessutom vårt äktenskapsförord på e-post redan samma dag. Vi är supernöjda! 

/Emma och Nathan

Jag är mycket nöjd med den hjälp som jag fick med att skriva en framtidsfullmakt. Jag visste inte alls vilka möjligheter jag hade men med hjälp av er fick jag en framtidsfullmakt som innehöll allt som jag önskade och lite till. 🙂 Mycket stort tack för er hjälp.  

/Birgitta

Vi kan varmt rekommendera era tjänster. Vi skulle skriva ett testamente men blev osäkra på hur vi skulle skriva avseende ett särkullbarn. Med hjälp av en av era jurister fick vi en lösning support som gjorde att vi kunde behandla alla barnen rättvist. Vi kan verkligen rekommendera er för alla som ska skriva ett testamente. 

/Monica & Bengt